fbpx

Når uheldet er sket

- Klosterbiler er med dig hele vejen
Kontakt os

Lånebil mens du venter*

– så kan din hverdag hænge sammen, indtil du får din egen bil igen.

Uddannede specialister

Vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister.

Kun originale og godkendte reservedele

Vi anvender kun originale eller godkendte reservedele og materialer af bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Din bils sikkerhed bevares 100%

Din bils aktive og passive sikkerhed bevares 100 %.

*gælder ved kaskoskader, der kræver arbejde mere end 1 hel arbejdsdag. 100 kilometer per dag i gennemsnit. Eksklusive brændstof, forsikring og overkørte kilometer. Vi oplyser dig om lejebilens selvrisiko og øvrige takster.

Undgå hovedpine, hvis din bil skal på værksted efter et uheld

Du skal ikke gøre andet end at få din bil bragt til et af Klosterbilers værksteder og anmelde skaden til dit forsikringsselskab. Vi klarer den efterfølgende kontakt til dit forsikringsselskab, taksator og naturligvis reparationerne af din bil.

Din første reaktion er måske at lade forsikringsselskabet sørge for bugseringen og reparation af bilen. Men du kan risikere, at din bil havner på et værksted, der for eksempel ikke er eksperter i netop din bil. Forkert udførte skadesreparationer kan medføre en forringelse af din bils aktive og passive sikkerhed, gensalgsværdi, og at du mister din garanti mod indefra-kommende rustgennemtæring. Hos Klosterbiler får du garanti for, at bilen er repareret efter bilens foreskrifter, der sikrer, at bilen er lige så god og sikker som før skaden.   

Reparation af stenslag – udskiftning af forruder

Fløj der en sten op på ruden, da du kørte af de små grusveje, så bilen nu har fået stenslag? Hos Klosterbiler har vi både et AutoMester værksted og et autoriseret Peugeot-værksted, hvor du kan få repareret din bil.

Klosterbiler

Hos Klosterbiler er vi et team af bilentusiaster. Ja, vi har ikke noget imod at blive kaldt bilnørder, for det er netop, hvad vi er. Vi er eksperter i alt det under kølerhjelmen, så skulle bilen brumme mærkeligt eller noget helt andet, finder vi frem til årsagen. Og har du behov for en ny bil, så har vi med stor sandsynlighed en model stående parat, som passer til netop dig, når du skal ud at køre på de danske veje.

Peugeot Løgumkloster

Industrivej 35
6240 Løgumkloster
CVR. 35531343

peugeot@klosterbiler.dk
Tlf: 72 45 10 00
Faktura mail: invoice@klosterbiler.dk
Bank: 9824 6581312928

AutoMester Løgumkloster

Tønder Landevej 27
6240 Løgumkloster
CVR. 30035682

automester@klosterbiler.dk
Tlf: 72 45 10 00
Faktura mail: faktura@klosterbiler.dk
Bank: 9824 8200111754