Ny brugt bil?

- se hvilke brugte biler, vi har stående lige nu

Personlig & nærværende kontakt

Du kan altid få fat på Klosterbiler – når en akut situation opstår, eller når bilen skal have sit årlige eftersyn. Vi tager imod dig med et smil.

Eksperter skaber tryghed

Høj faglighed kendetegner vores team, og netop motorer, mekanik og teknik er vores speciale. Din bil er i trygge hænder.

Kundefokus & god service

Hos Klosterbiler er du og din bil i fokus. Vi lytter til dig og dine ønsker og sørger for, at du altid er godt kørende.

Brug for en ny brugt bil?

Ny eller brugt? Det er spørgsmålet, man ofte stiller sig selv, når jagten begynder på en ny følgesvend på de danske landeveje. Hos Klosterbiler sælger vi både nye Peugeot-biler og brugte biler. Hvad du vælger, kommer helt an på dit behov. Kører du langt på arbejde hver dag? Skal bilen mest bruges til en tur i Brugsen? Eller er det din første bil? Vi rådgiver dig, så du ender med den bil, der bedst får dig fra a til b.

Se hvilke brugte biler, vi har stående lige nu er der én eller flere, du vil se nærmere på? Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom forbi og få en gratis prøvetur.

klosterbiler

Hos Klosterbiler er vi et team af bilentusiaster. Ja, vi har ikke noget imod at blive kaldt bilnørder, for det er netop, hvad vi er. Vi er eksperter i alt det under kølerhjelmen, så skulle bilen brumme mærkeligt eller noget helt andet, finder vi frem til årsagen. Og har du behov for en ny bil, så har vi med stor sandsynlighed en model stående parat, som passer til netop dig, når du skal ud at køre på de danske veje.

Har du spørgsmål?

Så sidder Henning og resten af teamet fra Klosterbiler altid klar til at hjælpe dig. Ring på 74 74 52 86 og få rådgivning, et uforpligtende tilbud eller book en tid til din bil.

Peugeot Løgumkloster

Industrivej 35