fbpx

Ny firma- eller varebil?

- Klosterbiler er med dig hele vejen
Book en tid hos en sælger

Personlig & nærværende kontakt

Du kan altid få fat på Klosterbiler – når en akut situation opstår, eller når bilen skal have sit årlige eftersyn. Vi tager imod dig med et smil.

Eksperter skaber tryghed

Høj faglighed kendetegner vores team, og netop motorer, mekanik og teknik er vores speciale. Din bil er i trygge hænder.

Kundefokus & god service

Hos Klosterbiler er du og din bil i fokus. Vi lytter til dig og dine ønsker og sørger for, at du altid er godt kørende.

Klosterbiler – vi er med dig hele vejen!

Hos Klosterbiler er vi eksperter i motorer, mekanik og teknik. Vi reparerer og sælger firmabiler og varebiler – så du altid er godt kørende, når du skal ud til dine kunder. Vi ligger i hjertet af Tønder Kommune, så uanset hvor du driver forretning i kommunen, er vi altid i nærheden. Fra Løgumkloster driver vi et AutoMester værksted, og vi forhandler Peugeot person- og varebiler, samt brugte biler. Du er derfor sikret høj kvalitet, faglighed og ekspertise.

Kontakt os og få et bud på en erhvervsløsning til din virksomhed.

Autoriseret Peugeot-forhandling

Med Peugeot har du masser af muligheder. Klosterbiler har et godt udvalg af varebiler, der gør det nemt for dig at finde en bil, der er tilpasset de behov, du møder på arbejdet. Har du for eksempel brug for en varebil med stor lasteevne eller lille lasteevne? Fartpilot til de lange køreture? Eller skal der være en komfortabel kabine med plads til ’kontoret’? Besøg vores Peugeot-afdeling og hør mere om de forskellige modeller. Vi rådgiver dig efter netop de behov, din virksomhed har.

Ny firmabil eller varebil?

Overvejer du at anskaffe dig en ny bil i virksomheden? Men er du tvivl, om du skal købe en brugt eller ny? Hos Klosterbiler sælger vi både nye og brugte biler. Om du vælger det ene eller det andet afhænger af det behov, du har til bilen.

Se vores udvalg af brugte biler her, eller kom forbi Klosterbiler til en uforpligtende snak og se modellerne.

Reparation

Er du på vej til en kunde eller et møde, men begynder bilen pludselig at sige en mærkelig lyd? Eller fløj der en sten op på ruden, da du kørte af de små grusveje, så bilen nu har fået stenslag? Hos Klosterbiler har vi både et AutoMester værksted og et autoriseret Peugeot-værksted, hvor du kan får repareret din firmabil.

Automester

På vores AutoMester værksted reparerer vi alle bilmærker. Vores team står klar til at tjekke og reparere din bil, så du hurtigt kan komme afsted til dine kunder igen. Hos os er god service lig med en opgave løst med mindst mulig gene for dig.

Kontakt os på 74 74 37 28, hvis du har behov for at få bilen repareret eller book en værkstedsaftale online her:

PEUgeot-værksted

Kører du Peugeot og skulle der ske noget med din Peugeot firmabil, kan du få den repareret på Klosterbilers autoriserede Peugeot-værksted. Ring til os på 74 74 45 48, eller book en værkstedsaftale hos os her:

Klosterbiler

Hos Klosterbiler er vi et team af bilentusiaster. Ja, vi har ikke noget imod at blive kaldt bilnørder, for det er netop, hvad vi er. Vi er eksperter i alt det under kølerhjelmen, så skulle bilen brumme mærkeligt eller noget helt andet, finder vi frem til årsagen. Og har du behov for en ny bil, så har vi med stor sandsynlighed en model stående parat, som passer til netop dig, når du skal ud at køre på de danske veje.

Peugeot Løgumkloster

Industrivej 35
6240 Løgumkloster
CVR. 35531343

peugeot@klosterbiler.dk
Tlf: 72 45 10 00
Faktura mail: invoice@klosterbiler.dk
Bank: 9824 6581312928

AutoMester Løgumkloster

Tønder Landevej 27
6240 Løgumkloster
CVR. 30035682

automester@klosterbiler.dk
Tlf: 72 45 10 00
Faktura mail: faktura@klosterbiler.dk
Bank: 9824 8200111754