fbpx
Vinteren nærmer sig!

Kig forbi og få

et gratis

vintertjek!

Op til 700 km. rækkevidde!

Klosterbiler Værkstedskonto

Betaling i små bidder uden ekstra omkostninger

Personlig & nærværende kontakt

Du kan altid få fat på Klosterbiler – når en akut situation opstår, eller når bilen skal have sit årlige eftersyn. Vi tager imod dig med et smil.

Eksperter skaber tryghed

Høj faglighed kendetegner vores team, og netop motorer, mekanik og teknik er vores speciale. Din bil er i trygge hænder.

Kundefokus & god service

Hos Klosterbiler er du og din bil i fokus. Vi lytter til dig og dine ønsker og sørger for, at du altid er godt kørende.

Klosterbiler – vi er med dig hele vejen!

Hos Klosterbiler er vi eksperter i motorer, mekanik og teknik. Vi reparerer og sælger biler og sørger for, at du altid er godt kørende. Du finder hos i den Sønderjyske by Løgumkloster, hvor vi driver et AutoMester værksted, har forhandling af Peugeot samt værksted og sælger brugte biler.

Autoriseret Peugeot-forhandling

Leder du efter en ny bil? Klosterbiler har Peugeot-forhandling. Hos os finder du de nyeste Peugeot-modeller, og vores team står altid klar til at rådgive dig. Det vigtigste for os er at hjælpe dig med at finde netop den bil, der kan opfylde dit behov. Lige meget om det er familiebilen med plads til både barnevogn og Fido eller bilen, der er perfekt til at cruise i byen.

Se alle modellerne her eller bestil en gratis prøvetur og mærk selv, hvordan bilen føles på vejen.

Skulle der ske noget med din Peugeot-bil, kan du få bilen repareret på vores Peugeot-værksted. Kontakt os på 74 74 45 48 eller book en værkstedsaftale online her.

Brug for en ny brugt bil?

Ny eller brugt? Det er spørgsmålet, man ofte stiller sig selv, når jagten begynder på en ny følgesvend på de danske landeveje. Hos Klosterbiler sælger vi både nye Peugeot-biler og brugte biler. Hvad du vælger, kommer helt an på dit behov. Kører du langt på arbejde hver dag? Skal bilen mest bruges til en tur i Brugsen? Eller er det din første bil? Vi rådgiver dig, så du ender med den bil, der bedst får dig fra a til b.

Se hvilke brugte biler, vi har stående lige nu – er der én eller flere, du vil se nærmere på? Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom forbi og få en gratis prøvetur.

Reparation af din bil

Hos Klosterbiler er vi eksperter i motorer, mekanik og teknik. Vi reparerer og sælger både nye og brugte biler – og så sørger for, at du altid er godt kørende. Du finder hos i den Sønderjyske by Løgumkloster, hvor vi driver et AutoMester værksted, hvor vi reparerer alle slags biler. Vi har også forhandling af Peugeot-biler samt et autoriseret Peugeot-værksted. Skal du bruge en brugt bil, kan du også finde det hos os.

Automester

Siger bilen en mærkelig lyd? Vil den bare ikke starte lige meget, hvad du gør? Eller ramte en sten din rude? På Klosterbilers AutoMester værksted reparerer vi alle bilmærker. Vores team står altid parate til at undersøge din bil, finde fejlen og fikse den, så du hurtigt er tilbage på de danske landeveje.

Peugeot-Værksted

Skulle der være noget galt med din Peugeot, kan du få bilen tjekket og repareret i Klosterbilers Peugeot-værksted. Vores team af mekanikere og pladesmede er uddannede specialister i reparation af din Peugeot – og vi bruger selvfølgelig kun originale eller godkendte reservedele og materialer.

Skadeservice

Undgå hovedpine, hvis din bil skal på værksted efter et uheld. Det eneste, du skal gøre, er at få din bil bragt til et af Klosterbilers værksteder samt anmelde skaden til forsikringsselskabet. Vi klarer efterfølgende resten – vi kontakter dit forsikringsselskab og taksator – og selvfølgelig ordner vi reparationen.

SKAL DU BRUGE EN BILLIG LEJEBIL, PERSONBIL, VAREVOGN ELLER MINIBUS?

Hos Klosterbiler tilbyder vi Biludlejning indenfor lidt af hvert. Vi har mange forskellige biler til mange forskellige behov. Vi tilbyder alt fra billige personbiler til minibusser med plads til hele familien, samt varebiler og trailere.

klosterbiler

Hos Klosterbiler er vi et team af bilentusiaster. Ja, vi har ikke noget imod at blive kaldt bilnørder, for det er netop, hvad vi er. Vi er eksperter i alt det under kølerhjelmen, så skulle bilen brumme mærkeligt eller noget helt andet, finder vi frem til årsagen. Og har du behov for en ny bil, så har vi med stor sandsynlighed en model stående parat, som passer til netop dig, når du skal ud at køre på de danske veje.

Husk service af din bil

Har din bil behov for et årligt serviceeftersyn? Det kan du få lavet hos Klosterbiler. Vi er et autoriseret Peugeot-værksted, men vi laver service uanset bilmærke.

Er du i tvivl om bilen kan gå gennem syn, kan du hos Klosterbiler få lavet et gratis syns-tjek af bilen. Er der noget, der skal repareres, laver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Peugeot Løgumkloster

Industrivej 35
6240 Løgumkloster
CVR. 35531343

peugeot@klosterbiler.dk
Tlf: 72 45 10 00
Faktura mail: invoice@klosterbiler.dk
Bank: 9854 6581312928

IBAN: DK7998546441312928

Åbningstider

Mandag  7.45 - 17.00
Tirsdag  7.45 - 17.00
Onsdag  7.45 - 17.00
Torsdag  7.45 - 17.00
Fredag  7.45 - 15.00
Lørdag  Lukket
Søndag  13.00 - 16.00

 

AutoMester Løgumkloster

Tønder Landevej 27
6240 Løgumkloster
CVR. 30035682

automester@klosterbiler.dk
Tlf: 72 45 10 00
Faktura mail: faktura@klosterbiler.dk
Bank: 9854 8200111754

IBAN: DK7998548200111754

Åbningstider

Mandag  7.15 - 16.00
Tirsdag  7.15 - 16.00
Onsdag  7.15 - 16.00
Torsdag  7.15 - 16.00
Fredag  7.15 - 12.30
Lørdag  Lukket
Søndag  Lukket